Afvallen

Heb jij een gezond BMI?

De Body Mass Index (BMI) is een index voor het gewicht in verhouding tot lichaamslengte. De BMI geeft een schatting van het gezondheidsrisico van je lichaamsgewicht.

Jouw BMI is

Dit betekent je score

Lager dan 18,5Ondergewicht,
probeer aan te komen.
18,5 – 25Gezond gewicht,
probeer op gewicht te blijven.
25 – 30Overgewicht,
probeer af te vallen.
Groter dan 30Ernstig overgewicht (obesitas),
probeer onder begeleiding af te vallen.

"Verantwoord afvallen, met de juiste begeleiding."

Kennismakingsgesprek

15 tot 30 minuten

Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. We bespreken wat jouw verwachtingen zijn en wat ik jou kan bieden. Tijdens dit gesprek zal ik uitleggen hoe mijn werkwijze is. Uiteraard is dit gesprek vrijblijvend en bepaal jij of je met Afvallen-huizen wil starten. Dit gesprek zal ongeveer 15 tot 30 minuten duren.

€ 0,-

Intakegesprek

60 minuten

Dit is een eenmalig gesprek waarbij we de doelen met elkaar gaan bespreken. De persoonlijke gegevens worden verzameld om een duidelijk beeld te krijgen hoe wij je het beste kunnen begeleiden. Een uitgebreide voedingsanalyse wordt afgenomen om voor jou een persoonlijk voedingsplan te kunnen maken. Tijdens dit gesprek zal het eerste meet- en weegmoment plaatsvinden. Na dit gesprek zal ik een behandelplan opmaken en dat met jou bespreken in een vervolgconsult.

€ 60,-

Vervolgconsult

30 minuten

Tijdens het vervolgconsult evalueren wij hoe het is gegaan. Wat ging er goed en wat ging er minder goed. Er zal een meet- en weegmoment zijn er is ruimte om jouw vragen te stellen. Uiteraard bieden wij hulp waar jij dat maar wenst!

€ 30,-

Supermarktsafari

30 tot 90 minuten

We gaan naar een supermarkt naar keuze. Daar gaan we kijken wat gezonde alternatieven zijn. Ik ga jou leren hoe je een etiket moet lezen en waar je op moet letten om een gezonde keuze te maken. Jou er bewust van maken waarom dat juist een goede keuze is. Na afloop evalueren we het bezoek aan de supermarkt en ben je in de gelegenheid om nog vragen te stellen.

€ 60,-

Koelkast check

60 minuten

Het controleren van de producten die jij gebruikt. Wat zijn gezonde alternatieven en wat is de beste manier om producten te bewaren. Ik geef je advies over restverwerking zodat je geen voedsel weg hoeft te gooien. Ook leer ik je etiketten lezen zodat je een gezonde keuze kunt maken en vooral waarom je dat doet. Tevens ontvang je een pakket met tips voor jouw keuken!

€ 60,-

Meet en weeg consult

15 minuten

Dit consult is vooral voor cliënten die op gewicht zijn en dat willen blijven. Tijdens dit consult meet ik het vetpercentage, buikomvang en je gewicht. Tevens is er tijd om vragen te beantwoorden en eventuele problemen te bespreken.

€ 15,- 

"Afvallen begint in de keuken."